#ZonaGamingBCN

Els dimarts, vine a descobrir #ZonaGamingBCN a la Biblioteca Zona Nord (Vallcivera 3, bis), espai social i laboratori amb videojocs i noves tecnologies dirigit a la joventut de la Zona Nord (Torre Baró, Vallbona i Ciutat Meridiana).

Horari: dimarts, de 17.30 a 20.00 hores.

Les activitats són gratuïtes i estan obertes a tothom.

Zona Gaming és un projecte entre ArsGames, Biblioteques de Barcelona, BitLab y Foment de la Ciutat de Barcelona.

Es crea amb la finalitat d’establir un laboratori de creació i experimentació entorn dels jocs, videojocs i les noves tecnologies en clau social i comunitària, i dirigit al jovent de la Zona Nord (Torre Baró, Vallbona i Ciutat Meridiana).

Es busca connectar la biblioteca amb la comunitat i els agents culturals del barri, amb la voluntat que ho autogestionin les persones que hi participen per respondre a les seves necessitats i expectatives, donant a conèixer i treballant noves formes d’organització i socialització. Busca proporcionar a les persones que hi participin una alfabetització digital crítica, per fer front als reptes de la societat de la informació i la comunicació.

#ZonaGamingBCN és una de les activitats de #BiblioLabXBM:

BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona que desenvolupa accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn.

 

Comparte
Artículos relacionados
A %d blogueros les gusta esto: