Play-Lab. Propostes lúdiques

Horaris:

  • Març: 16, 23
  • Abril: 6, 13, 20, 27
  • Maig: 4, 11, 18, 25

Totes elles en horari de 17.30 a 19.30

 

E-Ludo. Identitats en Joc, és un projecte que busca promoure l’accés, l’aprenentatge i la producció de coneixement mitjançant l’experimentació, la creativitat i la innovació, a través de dos laboratoris de creació comunitària anomenats PlayLab.

Play-Lab. Propostes lúdiques, estarà dirigit a dones i persones LGTBI+ majors de 18 anys, a través d’aquest es generaran propostes lúdiques (jocs de taula, sistemes ludificats, videojocs, etc.) que acompanyen les ficcions interactives, pensats per a ser emprats a dinàmiques escolars o culturals com dispositius per introduir les obres lúdiques, així com el debat crític i el diàleg entorn de les temàtiques esmentades. Aquest conjunt de productes lúdics analògics i digitals, permetrà expandir a través d’una ludificació crítica, accessible i inclusiva, temaris i perspectives concretes, en el treball diari de les i els docents a les aules.

Inscripcións

 

*Les entitats que treballem conjuntament per fer possible aquesta iniciativa som: Biblioteca Mercè Rodoreda, Biblioteca Martí Pol, Ajuntament de Sant Joan Despí, Diputació de Barcelona y Arsgames.

Comparte
Artículos relacionados
A %d blogueros les gusta esto: