e-ludo recomana: narratives de genre i LGTBI+

E-Ludo. Identitats en Joc, és un projecte que busca promoure l’accés, l’aprenentatge i la producció de coneixement mitjançant l’experimentació, la creativitat i la innovació, a través de dos laboratoris de creació comunitària anomenats PlayLab.

Recomanem narratives de recomana narratives de gènere i LGTBI + que puguin servir d’inspiració i aprenentatge

 

eludorecomana

 

Vols sumar-te a el projecte? Inscriu-te a un dels laboratoris:

 

 

PlayLab Ficcions Interactives, és un laboratori de creació comunitària de contes interactius i videojocs narratius, l’eix temàtic del qual és la igualtat de gènere i les problemàtiques que giren entorn d’aquesta, com ara la violència masclista, la lgtbiqa+-fòbia, la invisibilització de noies i persones LGTBIQA+ dintre de l’àmbit STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtica) o els rols, estereotips i representacions de gènere.
El laboratori està adreçat a noies i persones LGTBIQA+ de 12 a 18 anys

Inscripcións

 

  • Febrer 2, 9, 16 i 23
  • Març 2 i 4

 

Totes elles en horari de 17.30 a 19.30

 

Play-Lab. Propostes lúdiques, estarà dirigit a dones i persones LGTBI+ majors de 18 anys, a través d’aquest es generaran propostes lúdiques (jocs de taula, sistemes ludificats, videojocs, etc.) que acompanyen les ficcions interactives, pensats per a ser emprats a dinàmiques escolars o culturals com dispositius per introduir les obres lúdiques, així com el debat crític i el diàleg entorn de les temàtiques esmentades. Aquest conjunt de productes lúdics analògics i digitals, permetrà expandir a través d’una ludificació crítica, accessible i inclusiva, temaris i perspectives concretes, en el treball diari de les i els docents a les aules.

Inscripcións

  • Març: 16, 23
  • Abril: 6, 13, 20, 27
  • Maig: 4, 11, 18, 25

Totes elles en horari de 17.30 a 19.30

*Les entitats que treballem conjuntament per fer possible aquesta iniciativa som: Biblioteca Mercè Rodoreda, Biblioteca Martí Pol, Ajuntament de Sant Joan Despí, Diputació de Barcelona y Arsgames.

Comparte
Artículos relacionados