Joc Tecnològic Intergeneracional

Inscripcions

Dimarts 17 i dimecres 18 de novembre 17.30-19h

Aquest és un projecte adreçat a les usuàries i usuaris de 10 a 12 anys de les ludoteques Casa Bloc i Ample, així com a les seves famílies. Al taller emprarem el videojoc Minecraft per divertir-nos en família i conversar al voltant de preguntes com quins són els nostres jocs preferits? I els de les nostres mares, pares, àvies i avis? A què es jugava fa vint anys i cent? Com eren els espais on jugaven les nostres mares, pares, àvies i avis? I els nostres? Són molt diferents? Pot la meva mare, pare, àvia o avi dependre a jugar a videojocs?

A través del joc tecnològic, crearem un entorn virtual per fomentar el diàleg i l’intercanvi generacional, així com potenciar d’una forma lúdica la creativitat de les persones participants, creant totes juntes un entorn de joc virtual que tingui en compte les nostres necessitats i interessos.

El taller consistirà en una única sessió, d’una hora i mitja de duració en la qual podran participar fins a un total de deu famílies. Es realitzaran dues sessions independents al mes de novembre en horari de tarda.

L’activitat és completament gratuïta, Arsgames s’encarregarà de proveir a les famílies participants de les llicències de joc necessàries per participar-hi, així com facilitarà les instruccions necessàries pel seu desenvolupament.

Per a totes aquelles famílies interessades a participar i que no compten d’accés a un equip amb connexió a Internet, s’oferiran solucions per garantir l’accés.

 

Comparte
Artículos relacionados
A %d blogueros les gusta esto: