Flyer Zona Gaming

L’Espai Gamer de Zona Gaming va obrir les seves portes el 9 d’octubre de 2018 en Biblioteca Zona Nord de Barcelona com un espai de joc social i laboratori amb videojocs i noves tecnologies dirigit al jovent.

El 16 i el 23 d’octubre varen tenir lloc dues jornades de co-disseny, on les i els participants varen fer valer l’eina Minecraft per a dissenyar de forma col·lectiva l’interior de l’Espai Gamer a la biblioteca. Aquest popular videojoc permet modificar un entorn virtual al nostre gust, obrint-nos un amplíssim ventall de possibilitats a l’hora de construir i dissenyar intervencions en l’espai. També ens ofereix la possibilitat de generar narratives amb les quals reflexionar sobre aquest espai, els seus usos i el seu retorn social.

Des de llavors l’Espai Gamer està obert a la participació del conjunt de joves, s’hi pot jugar a tota mena de jocs (analògics i digitals), fer noves amistats, llençar noves propostes i formar part de les comissions de treball que portin endavant les tasques de gestió.

El 26 d’abril de 2019 va arrencar també Zona Gaming a la biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra. Aquesta versió de Zona Gaming, encara que compte també amb la part de videojoc social, està més centrada en el desenvolupament de projectes de caràcter tecnològic.

Biblioteca Zona Nord [Vallcivera, 3 bis – Barcelona]:

  • Dimarts, de 17:30 a 20:00 hores
  • Divendres, de 17:00 a 20:30 hores

Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra [Carrer del Segre, 22-32]:

  • Divendres, de 17:00 a 20:30 hores

Biblioteca Zona Nord:

Biblioteca Ignasi Iglèsias-Can Fabra: