Ecosistema Ciutadà de #DretsDigitals de #Bcn

<iframe width=»560″ height=»315″ src=»https://www.youtube.com/embed/dM1ewcK1hUc» title=»YouTube video player» frameborder=»0″ allow=»accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture» allowfullscreen></iframe>

Aquest projecte ha estat impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, Xnet i el Grup Ciutadà de Polítiques Digitals de Barcelona en el marc de la Coalició internacional de les Ciutats pels Drets Digitals, liderada per Barcelona, Amsterdam i Nova York.

Les iniciatives que es presenten són el resultat d’una crida  que l’Ajuntament va dur a terme del 19 de gener al 21 de març de 2021 per documentar què estan fent les forces vives de Barcelona en l’àmbit de la defensa i la promoció dels drets digitals. El resultat és un mapatge que els vol donar visibilitat i crear sinergies.

Estem molt orgullosos de ser part de l’ecosistema amb la nostra  plataforma en defensa dels drets digitals en els videojocs.

 


[CAST]

Este proyecto ha sido impulsado por el Ayuntamiento de Barcelona, Xnet y el Grupo Ciudadano de Políticas Digitales de Barcelona en el marco de la Coalición internacional de las Ciudades por los Derechos Digitales, liderada por Barcelona, Amsterdam y Nueva York.

Las iniciativas que se presentan son el resultado de una llamada que el Ayuntamiento llevó a Término entre el 19 de enero al 21 de marzo de 2021 para documentar que están de haciendo las fuerzas vivas de Barcelona en el Ámbito de la defensa y la promoción de los derechos digitales. El resultado es un mapeo que pretende dar visibilidad y crear sinergias.

Estamos Muy orgullosos de ser parte del ecosistema con nuestra plataforma en defensa de los derechos digitales a los videojuegos.

Comparte
Artículos relacionados