E-ludo identitats en joc

E-Ludo. Identitats en Joc, és un projecte que busca promoure l’accés, l’aprenentatge i la producció de coneixement mitjançant l’experimentació, la creativitat i la innovació, a través de dos laboratoris de creació comunitària anomenats PlayLab.

El primer d’aquests s’anomena PlayLab Ficcions Interactives, és un laboratori de creació comunitària de contes interactius i videojocs narratius, l’eix temàtic del qual serà la igualtat de gènere i les problemàtiques que giren entorn d’aquesta, com ara la violència masclista, la lgtbiqa+-fòbia, la invisibilització de noies i persones LGTBIQA+ dintre de l’àmbit STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtica) o els rols, estereotips i representacions de gènere.

El laboratori està adreçat a noies i persones LGTBIQA+ de 12 a 18 anys, que es portarà a terme en:

Gener: 18, 19 i 26

Febrer 2, 9, 16 i 23

Març 2 i 4

L’horari en tots els casos és de 17.30 a 19.30

Donada l’actual situació sanitària provocada per la COVID-19, les sessions es realitzaran en línia. Per aquelles persones que no compten amb un ordinador amb connexió a Internet, la biblioteca Mercè Rodoreda s’encarregarà de facilitar-lo dintre de les seves instal·lacions, sempre que l’accés a les mateixes estigui permès per les autoritats sanitàries. La iniciativa forma part de la convocatòria de projectes Bibliolab de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb Arsgames Asociación Cultural, la biblioteca Mercè Rodoreda i l’Ajuntament de Sant Joan Despí.

Inscriu-te

E-Ludo. Identitats en Joc!
Comparte
Artículos relacionados