Aproximacions tecnolúdiques pel diàleg interreligiós

[Castellano abajo]

El projecte «Aproximacions tecnolúdiques pel diàleg interreligiós« ha resultat guanyador de la Convocatòria general de subvencions 2021 de l’Ajuntament de Barcelona.

A través del projecte Aproximacions tecnolúdiques pel diàleg interreligiós pretenem visibilitzar els reptes i potencials del joc (tant analògic com digital) per promoure i generar interès entorn al diàleg interreligiós i intercultural, en particular a la ciutat de Barcelona.
Per això, plantegem un procés participatiu en forma d’etnografia situada de diferents col·lectius representants de la diversitat religiosa de la ciutat, i l’elaboració d’un informe que recollirà una recerca sobre la representació de les religions als videjocs, seguit de la proposta d’un conjunt de dinàmiques tecnolúdiques per promoure l’interès i el valor de la interculturalitat i del diàleg interreligiós situats a la ciutat de Barcelona.
Respecte a les activitats a realitzar, el projecte es dividirà en tres fases: recerca participativa, casos d’estudi de representació religiosa als videojocs, i propostes tecnolúdiques.

 


 

[Catalán arriba]

El proyecto «Aproximaciones tecnolúdicas para el diálogo interreligioso» ha resultado ganador de la Convocatoria general de subvenciones 2021 del Ayuntamiento de Barcelona.

Mediante el proyecto Aproximaciones tecnolúdicas para el diálogo interreligioso pretendemos visibilizar a los retos y potenciales del juego (tanto analógico como digital) para promover y generar interés en torno al diálogo interreligioso e intercultural, en particular en la ciudad de Barcelona. Por ello, planteamos un proceso participativo en forma de etnografía situada de diferentes colectivos representantes de la diversidad religiosa de la ciudad, y la elaboración de un informe que recogerá una investigación sobre la representación de las religiones en los videojuegos, seguido de la propuesta de un conjunto de dinámicas tecnolúdicas para promover el interés y el valor de la interculturalidad y del diálogo interreligioso en la ciudad de Barcelona.

Comparte
Artículos relacionados
A %d blogueros les gusta esto: